Zoznámte sa s EVELINE COSMETICS

Zoznámte sa s EVELINE COSMETICS

Už viac ako 35 rokov dodáva EVELINE COSMETICS kozmetiku klientom v Poľsku a v zahraničí. Dôveru spotrebiteľov získali vďaka politike vysokej kvality a inovácie. Kozmetika Eveline Cosmetics sa vyváža do 6 kontinentoch, je v 70 krajinách a export predstavuje približne 70% hodnoty predaja.

EVELINE COSMETICS je najväčší poľský výrobca a vývozca kozmetiky, ktorému sa podarilo vybudovať silnú značku vďaka dôslednej implementácii stratégie, ktorá spočíva v ponúkaní zákazníkom širokú škálu inovatívnych, špičkových a zároveň cenovo dostupných výrobkov na starostlivosť o tvár a telo.

V kategórii make-up sa zameriava na kvalitu a sleduje najnovšie globálne trendy, pričom každý mesiac implementuje početné nové produkty.

Kozmetický priemysel je veľmi dynamický a konkurencieschopný. Pozíciu na trhu určujú inovácie, použitie surovín s efektivitou potvrdenou výskumom, rýchla reakcia na trendy a meniace sa očakávania spotrebiteľov. To si vyžaduje, aby sa rýchlo zareagovalo, ak sa chce efektívne dostať k verným zákazníkom, ktorí túto značku poznajú už roky a rozšíriť  cieľovú skupinu.

Eveline Cosmetics verí, že inovácia je motorom úspechu a preto, aby boli schopní neustále plniť očakávania čoraz náročnejších spotrebiteľov, je ich prioritou rozvoj.  V posledných rokoch investovali približne 21 miliónov PLN pri rozširovaní výrobnej a logistickej infraštruktúry, ako aj skladovej základne, bolo modernizované výskumné a vývojové centrum.

Zákazníci a špecialisti v odbore oceňujú vysokú kvalitu, inováciu a rýchlu reakciu na globálne trendy. Kozmetika značky Eveline je každý rok laureátmi mnohých prestížnych ocenení a vyznamenaní.